Wednesday, January 18, 2012

CUBA UNTUK DIAM!

nak tahan marah punya pasal... haha terdiam terus.
kadang2 terfikir jugak KENAPA SUSAH SANGAT NAK MINTA MAAF?
adekah bila kita minta maaf kat seseorang tu akan buatkan kita mati??
TAK kan??
okay... ape pulak function gmbr hiasan kat atas tu kan???
tu untuk org yang tgh marah... huhu
untuk org yang sedang marah pulak
#TIPS 1
Better diam la dari bercakap dgn org yang kita tgh marah...
well kita kan manusia... tak pernah lepas dari buat salah..
jadi takut2 tersalah ckp...
#TIPS 2
Kalau dah tak boleh tahan sgt marah tu.. jangan duduk dekat lagi dgn org tu...
sbb nanti kita jugak yang tertekan kan??
#TIPS 3
Marah kan je la balik orang tu...
#TIPS 4
pukul kan aje org tu... pandan muka dia.. sape suruh buat kita marah kan?
#TIPS 5
lepas kan marah anda tu dengan baling semua barang yg di sygi...
#TIPS 6
jangn ikot tips aku yang ke #2 #3 #4 #5 tu.. hahaha
terima kasih kerana membaca =)


SELAMAT TAHUN BARU CINA =)
p/s: maaf kalau ada silap dan salah.

No comments:

Post a Comment

LIKE THIS ON FB

There was an error in this gadget